Prinsenland

27 woningen
Plaats Honselersdijk
Locatie Burg. Hogeboomstraat
Opdrachtgever Prinsenland Ontwikkeling B.V.
Architect Wubben Chan Architecten
Bouwtijd Start Q1 2022
c02_Post-klein_jpg - kopie
c04_Post-klein_jpg
c01_Post-klein_jpg
c03_Post-klein_jpg
c02_Post-klein_jpg - kopie
c04_Post-klein_jpg
c01_Post-klein_jpg
c03_Post-klein_jpg

Dit nieuwbouwproject aan het einde van de Johan van Oldenbarneveldstraat in Honselersdijk bestaat uit 12 tweekappers, 10 kleine rijwoningen en 5 patiowoningen. Daarmee wordt een groot aantal doelgroepen bediend, waarbij vooral de starterswoningen opvallen.

De rijwoningen voor starters worden voor een hele scherpe VON prijs verkocht.  Daarnaast zijn er tweekappers voor gezinnen en patiowoningen die meer aansluiten op de woonwensen van senioren.

Het project Prinsenland is ruim opgezet, met aandacht voor groen, voldoende parkeerplaatsen en extra water. De strakke maar toch warme architectuur van de woningen en het kwalitatieve materiaalgebruik geven een luxe uitstraling. Een onderscheidend plan, waarin de plattegronden zijn aan te passen naar de verschillende levensfases van de bewoners van de woningen.

Alle woningen worden gebouwd op basis van een prefab betoncasco en voorzien van een bodemwarmtepomp (die door de bewoners gehuurd zullen worden via Klimaatgarant). De tweekappers zijn uitgevoerd conform het woonSlim concept.

Kijk voor meer informatie over dit project op www.woneninprinsenland.nl