Duurzaam

Wij lopen niet weg voor onze maatschappelijke verantwoordelijkheid en verplichtingen en willen betere en vooral duurzamere woningen bouwen. Daarbij gaan we uit van de trias energetica, waarbij we ons eerst richten op het beperken van energieverbruik door het toepassen van een goede woningschil.

Zonder grote aanpassingen kunnen we verschillende installatieconcepten (warmteterugwinsystemen, luchtwarmte, bodemwarmte) toepassen voor het ventileren en verwarmen van de woning, afgestemd op specifieke behoeften en duurzaamheidsambities.

Lees hier het Duurzaamheidsverslag van Waal.

Verantwoord

Eén van de kernwaarden van Waal is ‘verantwoord zijn’. En natuurlijk hoort maatschappelijk verantwoord ondernemen daar bij. Waal gaat in haar bedrijfsvoering dan ook bewust om met grondstoffen, produceert lean en creëert in samenwerking zoveel mogelijk maatschappelijk verantwoorde producten met duurzame materialen.
Lees meer

Thema’s

Duurzaamheid in de projecten is bij Waal vanzelfsprekend. Bij de engineering en realisatie van onze projecten bieden we graag meerwaarde op de volgende thema’s: Energie, Materiaal en Productie. De realisatie van gezonde gebouwen is uiteindelijk ons streven. Gezond qua leefbaarheid en gezond qua investering en rendement. En dat doen we niet alleen. Onze keten van vaste adviseurs en maakpartners kent dezelfde drive. Integraal verbinden dus, ook als het gaat om duurzaamheid.

Labels

Bij Waal vinden we het belangrijk om qua duurzaamheid voorop te lopen. Daarom hebben we meerdere certificeringen en labels waar we trots op zijn.
Bekijk onze labels