Ervaringen van collega's

Waal wil talent inzetten en laten groeien om samen het beste team te zijn, te worden en te blijven. Zodat de eindgebruiker net zo blij en trots is als degene die de woonvoorziening gebouwd heeft.

Lees hier over de ervaringen van onze collega’s. En wordt net zo enthousiast als zij.

“We zijn leergierig, perfectionistisch en gaan graag uitdagingen aan!”

“Ik ben nu ruim 12 jaar in dienst bij Waal. Zowel binnen als buiten de organisatie zijn de lijnen kort. Collega’s, vaste partners en adviseurs kennen elkaar goed en zodoende hebben we veel lol! Al vanaf het begin ervaar ik veel eigen verantwoordelijkheid. We zijn leergierig, perfectionistisch en gaan graag uitdagingen aan, op zoek naar verbetering en nog meer werkplezier!”

Arian Kleijn
Projectleider

“Waal zoekt naar verbeteringen en past deze snel en concreet toe op de projecten.”

“Na ruim 13 jaar werkervaring bij een andere werkgever was ik op zoek naar een nieuwe uitdaging. De kennismakingsgesprekken bij Waal gaven energie! Waal zoekt naar verbetering en innovaties en past deze snel en concreet toe op de projecten. “Niet lullen, maar poetsen! Schouders eronder.” Het hele bedrijf is gericht op verbetering; leren van fouten door regelmatige evaluatie met het hele team. Dat spreekt mij aan.”

Onno Smit
Projectleider

“Ik heb te maken met opdrachtgevers, ketenpartners, bewoners en omwonenden.”

“Als projectcoördinator koppel ik mensen aan elkaar en geen dag is hetzelfde. Ik heb te maken met opdrachtgevers, ketenpartners, bewoners en omwonenden en vind juist dat leuk en waardevol. Want het resultaat ervan is een soepel verlopend proces. Van mijn collega’s kan ik veel leren en dankzij de korte lijnen wordt onderling kennis met elkaar uitgewisseld. Je vertrouwt op elkaars kennis en specialisme.”

Albert Bargeman
Projectcoördinator

“Ik heb vrijheid binnen mijn rol en ben zelf verantwoordelijk voor mijn persoonlijke ontwikkeling.”

“Bij Waal word je niet aan de hand meegenomen, maar krijg je wel kansen. Of je die pakt, is aan jouzelf. Ik ervaar vrijheid binnen mijn rol en voel dat ik zelf verantwoordelijk ben voor mijn persoonlijke ontwikkeling. Ons gezamenlijke doel is een tevreden klant en een mooi woongebouw. Vooraf denken we met de ketenpartners het project uit. Daardoor voelt iedereen zich verantwoordelijk en is er in het proces begrip voor elkaar.”

Patrick Duijndam
Uitvoerder