Ervaringen van collega’s

Waal wil talent inzetten en laten groeien om samen het beste team te zijn, te worden en te blijven. Zodat de eindgebruiker net zo blij en trots is als degene die de woonvoorziening gebouwd heeft.

Lees hier over de ervaringen van onze collega’s. En wordt net zo enthousiast als zij.

Arian Kleijn
Projectleider

“We zijn leergierig, perfectionistisch en gaan graag uitdagingen aan!”

“Ik ben nu ruim 12 jaar in dienst bij Waal. Zowel binnen als buiten de organisatie zijn de lijnen kort. Collega’s, vaste partners en adviseurs kennen elkaar goed en zodoende hebben we veel lol! Al vanaf het begin ervaar ik veel eigen verantwoordelijkheid. We zijn leergierig, perfectionistisch en gaan graag uitdagingen aan, op zoek naar verbetering en nog meer werkplezier!”

Onno Smit
Projectleider

“Waal zoekt naar verbeteringen en past deze snel en concreet toe op de projecten.”

“Na ruim 13 jaar werkervaring bij een andere werkgever was ik op zoek naar een nieuwe uitdaging. De kennismakingsgesprekken bij Waal gaven energie! Waal zoekt naar verbetering en innovaties en past deze snel en concreet toe op de projecten. “Niet lullen, maar poetsen! Schouders eronder.” Het hele bedrijf is gericht op verbetering; leren van fouten door regelmatige evaluatie met het hele team. Dat spreekt mij aan.”

Patrick Duijndam
Uitvoerder

“Ik heb vrijheid binnen mijn rol en ben zelf verantwoordelijk voor mijn persoonlijke ontwikkeling.”

“Bij Waal word je niet aan de hand meegenomen, maar krijg je wel kansen. Of je die pakt, is aan jouzelf. Ik ervaar vrijheid binnen mijn rol en voel dat ik zelf verantwoordelijk ben voor mijn persoonlijke ontwikkeling. Ons gezamenlijke doel is een tevreden klant en een mooi woongebouw. Vooraf denken we met de ketenpartners het project uit. Daardoor voelt iedereen zich verantwoordelijk en is er in het proces begrip voor elkaar.”

Jos van Hulten
Vakman

“Het was hard werken bij Waal, maar ik had altijd een goeie ploeg en ik heb nooit om m’n geld hoeven vragen. Bij Waal was het perfect geregeld.” 

“Na 42 jaar bij Waal ga ik nu met pensioen. Jarenlang was ik ambachtelijk vlechter, ik hield tussendoor de materieeldienst bij en eindigde als ervaren vakman in de tunnelgietbouw. Dat heb ik mezelf aangeleerd. Net als metselen en tegelzetten. Ik ben een aantal keer gevraagd door andere bedrijven. Maar ergens anders is het gras niet groener. De laatste jaren heb ik het zware werk niet meer hoeven doen en ben ik een dag minder gaan werken. Zeven jaar terug werd ik leermeester van een leerling. Die staat hier nu alles te regelen. Dat is toch mooi!”

Myrna Govers
Trainee

“Ik ben pas afgestudeerd aan de Hogeschool Rotterdam (Vastgoed & Makelaardij). Als trainee doe ik nu een jaar lang verschillende functies bij projectontwikkeling, calculatie, werkvoorbereiding en uitvoering, op de bouw. Ik koos kopersbegeleiding als vijfde.”

“Ik heb elke week overleg met mijn persoonlijke begeleider. Ook andere collega’s begeleiden mij. Met een vraag kun je bij iedereen terecht. Het is hier heel informeel en transparant. En er zijn overwegend jonge mensen in dienst. Er mógen van mij meer vrouwen bij komen, maar ik moet zeggen: met die mannen is het ook gezellig. Een traineeship heeft als doel dat je blijft. Je kunt hier alle kanten op. Ik ben benieuwd waar ik uitkom!”