De Hofdame

8 appartementen
Plaats ‘s-Gravenzande
Locatie Hoflaan
Opdrachtgever Den Hoed Projekt en Hoogenburgh B.V.
Architect Van Veldhoven
Bouwtijd 12/13 – 07/14
Hofdame-1.jpg
Hofdame-2.jpg
Hofdame-1.jpg
Hofdame-2.jpg

Het kleinschalige appartementengebouw (met een totale oppervlakte van 872 m2) sluit naadloos aan op de bestaande woonomgeving tussen het centrum van het dorp en de populaire woonwijk Vreelande. Het complex is uniek vanwege de ligging, de fraaie vormgeving en de diversiteit van de appartementen. Het ligt op loopafstand van alle winkels, diverse restaurants, café’s en bistro’s. De gezellige terrasjes liggen om de hoek van het gebouw.

De uitstraling van het gebouw is modern met een warme kleurstelling. De appartementen zijn verdeeld over drie woonlagen en zijn alle voorzien van een balkon op het zuiden en een eigen (fietsen)berging op de begane grond. In het gebouw is een lift aanwezig. Een eigen parkeerplaats is optioneel. Er zijn vier verschillende typen, variërend in oppervlakte. De plafondhoogte in de appartementen is 2,60 meter.

De Hofdame is ontwikkeld met het woonconcept leefiD, dat het mogelijk maakt het eigen appartement zelf in te delen met begeleiding en advies van een woonconsultant. Met de persoonlijke leefideeën van elke bewoner is ieder appartement anders geworden. Zo zijn enkele woonkamers vergroot door een slaapkamer bij te voegen en zijn posities van keukens en badkamers afgestemd op persoonlijke wensen. Voor een aantal kopers was het leefiD-concept doorslaggevend om een woning in De Hofdame te kopen.

Download projectblad (PDF)