Wordt Johan Krijgsman de Rotterdamse Vastgoedman van het jaar?

1 september 2023

Johan Krijgsman is een echte Rotterdamse Vastgoedman. Maar wordt hij ook onze Rotterdamse Vastgoedman van het jaar 2023?

Johan bouwt al jaren met Waal aan een betere toekomst. Grote woorden, maar ook grote daden. Hij werkt met opdrachtgevers voor hun gelukkige bewoners aan een mooiere wereld. Bouwen met circulaire materialen die minder uitstoot veroorzaken en zelfs CO2 opslaan, niet later maar nu!

Vanuit zijn visie moet je als leider bereid zijn te experimenteren, en er met je hele team voor te gaan! Op eigen initiatief heeft hij een revolutionair houtbouwconcept gelanceerd voor betaalbare (sociale) appartementen met mooie en flexibele architectuur. Maar ook heeft hij zijn nek uitgestoken voor het volledig re-engineeren en realiseren van 82 appartementen in Rotterdam-Zuid. Niet lullen, maar poetsen en schroeven!

Zijn persoonlijke drive, de ambitie van Waal en het enthousiasme van het team van Waal kunt u aanmoedigen door vóór 8 september a.s. te stemmen op Johan Krijgsman via de website van Vastgoedjournaal. Hoe meer supporters hoe groter de boost om door te zetten. Dank voor uw commitment!

Stem hier en maak Johan de Rotterdamse Vastgoedman van het jaar!