Waal maakt werk van duur­zaam­­­heid

6 december 2023

Vastleggen wat wij belangrijk vinden in het kader van duurzaamheid, was een lang gekoesterde wens van Waal. Wat doen we er al aan en wat niet, en wat is onze ambitie? Gaan we meer doen? Uiteraard, maar hoe?

De directie voelt zich persoonlijk verantwoordelijk voor duurzaamheid in de bedrijfsvoering van Waal. Wij willen minder vervuiling, minder klimaatverandering, minder uitputting van grondstoffen, minder gezondheidsproblemen en minder verbruik van fossiele brandstoffen. Maar zeker meer circulaire bouwstoffen toepassen, meer aan gezonde omgevingen werken, meer verantwoording nemen bij innovatie, meer werkplezier, meer bewustzijn van wat we met elkaar realiseren. De vraag bij dat alles is of we de wereld door ons toedoen afbreken, gelijk houden of verbeteren. Wij willen dat onze bijdrage een positieve impact heeft op onze omgeving, het milieu en de maatschappij.

Bij Waal werken we dus gestructureerd aan duurzaamheid, omdat wij dit een voorwaarde vinden voor het bestaansrecht van ons bedrijf. Daar investeren wij in, we geven mensen de ruimte om dit naar een hoger plan te tillen en willen dat ook uitstralen.

We schreven daarom een Duurzaamheidsverslag. Want we moeten en willen graag rekenschap afleggen van onze bijdrage.

Samen met onze medewerkers, opdrachtgevers en ketenpartners zoals leveranciers, onderaannemers en adviseurs bouwen we aan een betere wereld!

Lees hier het Duurzaamheidsverslag van Waal.

 

Duurzaamheidsverslag 5 - kopie
Duurzaamheidsverslag 7
231127 Duurzaamheidsverslag 2
Duurzaamheidsverslag 5 - kopie
Duurzaamheidsverslag 7
231127 Duurzaamheidsverslag 2