Luxe appartementen Ebro Maassluis opgeleverd

2 april 2024

Langs de Nieuwe Waterweg zijn in de afgelopen weken 32 nieuwe appartementen opgeleverd. Wethouder Sjoerd Kuiper overhandigde op 18 maart jl. bloemen aan een van de eerste nieuwe bewoners van het gebouw.

Ebro omvat 32 luxe appartementen, variërend in grootte van 99 tot 170 m2. Het moderne ontwerp kenmerkt zich door strakke belijning, subtiele detaillering en zorgvuldige materiaalkeuze. Alle appartementen zijn voorzien van een ruim balkon of dakterras dat georiënteerd is op het Zuidwesten. Grote glazen puien in combinatie met ballusterloze glasbalustrades bieden een fantastisch uitzicht op één van de drukste vaarroutes ter wereld.

De appartementen dragen bij aan doorstroming op de woningmarkt: de meeste inwoners gaan nu gelijkvloers wonen en laten een eengezinswoning achter die weer vrijkomt voor een gezin. Aart Reitsma, ontwikkelaar bij BPD: “De woningen zijn een mooie toevoeging aan de boulevard van Het Balkon. Ze zijn duurzaam en voorzien van alle comfort, zoals vloerverwarming en -koeling met een warmtepomp. De locatie nabij winkels, openbaar vervoer en recreatiemogelijkheden is ideaal. Gezamenlijk met Waal en de gemeente Maassluis maken we een prachtige wijk met woonmogelijkheden voor iedereen.”

Waal verzorgde in opdracht van Ontwikkelingscombinatie Balkon CV de planontwikkeling, engineering en realisatie van het project.

240327 Oplevering Ebro 1
240327 Oplevering Ebro 2
240327 Oplevering Ebro 3
240327 Oplevering Ebro 1
240327 Oplevering Ebro 2
240327 Oplevering Ebro 3