Feest langs de Nieuwe Waterweg

26 juni 2017

Op vrijdag 23 juni jl. vond de feestelijke handeling plaats om de start van de bouw van woontoren Albatros en 40 grondgebonden woningen in Maassluis te vieren. Alle kopers en andere betrokkenen waren hiervoor uitgenodigd.

Deze schitterende locatie aan de Willem Alexander Boulevard was voor de gelegenheid feestelijk ingericht. Na een speech van Wethouder Arnold Keijzer en het slaan van de formele paal konden alle kopers met elkaar kennismaken en werd buiten van zon en barbecue genoten.

De projecten worden gerealiseerd in opdracht van BPD. In de woontoren komen 61 appartementen. Op de grond komen 8 boulevardwoningen, 4 boulevardappartementen en 19 hofwoningen. Art Nouveau is de inspiratiebron voor de gehele buurt die ‘Het Balkon’ heet.

De strak vormgegeven appartemententoren ligt aan de Nieuwe Waterweg en heeft daarmee een mooi uitzicht. De variatie in types is groot. De ruime balkons en terrassen liggen aan de zonnige zuidwestkant. Ze hebben een glazen balustrade die zorgen voor beschutting en vrij uitzicht. De appartementen variëren in oppervlakte van ca. 90 m2 tot ca. 190 m2 en zijn alle koopwoningen. Achter of in de onderste laag van De Albatros is voor alle bewoners een privéparkeerplaats beschikbaar. Er ligt een halfverdiepte kelder onder het gehele gebouw. Ook de grondgebonden woningen hebben zicht op het water en een ruim terras op het Zuidwesten.

Kijk voor meer informatie over de woningen op www.hetbalkonvanmaassluis.nl

170626-Het-Balkon-start-2.jpg
170626-Het-Balkon-start-3.jpg
Balkon-Albatros-1.JPG
170626-Het-Balkon-start-2.jpg
170626-Het-Balkon-start-3.jpg
Balkon-Albatros-1.JPG