Eerste sleutels Vlietpark Hoogvliet overhandigd

22 februari 2023

De eerste woning van project Vlietpark in Hoogvliet werd vorige week opgeleverd onder belangstelling van Wethouder Chantal Zeegers. Directeur Jan Dekker van ontwikkelaar ABB Bouwgroep en directeur Johan Krijgsman van Waal overhandigden de sleutels met plezier aan de nieuwe bewoners.

De 54 woningen aan de Middenbaan Zuid in Hoogvliet zijn verdeeld over 2 vriendelijke hofjes. Het geheel wordt omkaderd door een houten pergola. De bestaande bomen op de projectlocatie werden zoveel als mogelijk behouden, waardoor alle woningen omringd zijn door groen. Het parkeren is dan ook zoveel mogelijk uit het zicht gesitueerd. Aan de achterzijde is een parkeerhof gerealiseerd waar de woningen met de tuin aan grenzen. Elke woning heeft een eigen parkeerplaats. Zo kan iedereen hier makkelijk parkeren, veilig wandelen en spelen. Vlietpark werd ontwikkeld volgens de laatste duurzaamheidseisen. Het project is aangesloten op stadsverwarming en is volledig gasloos. De huizen zijn voorzien van vloerverwarming en zonnepanelen.

ABB heeft de ontwikkeling van de woningen gedaan en de vergunningsaanvraag ingediend. Gezamenlijk met Waal zijn vervolgens de verkoopdocumenten opgesteld. Waal heeft de uitvoeringstekeningen en een 3D model opgesteld.

Wij wensen de bewoners veel woonplezier toe!

230220 Vlietpark oplevering 1 - kopie
230220 Vlietpark oplevering 2
230220 Vlietpark oplevering 3
230220 Vlietpark oplevering 1 - kopie
230220 Vlietpark oplevering 2
230220 Vlietpark oplevering 3