Bouw 72 woningen nabij centrum Den Haag gestart

23 februari 2015

Op vrijdagmiddag 20 februari werd de start van de bouw van het project Rivierkwartier gevierd. Daarbij waren de kopers, opdrachtgever, architect en bouwer Waal aanwezig. Aan de Maasstraat in de Rivierenbuurt-Noord in Den Haag realiseert Waal 14 grote herenhuizen van 144 m² met maar liefst 6 slaapkamers en 52 eengezinswoningen en 6 appartementen voor MN Services.

Na een welkom van Nick Kraak (ontwikkelingsmanager van Blauwhoed) werd de eerste paal geslagen door Eltjo Bouwman (directeur wonen van Blauwhoed) en Wethouder J. Wijsmuller van de Gemeente Den Haag. Zij wensten de kopers en de medewerkers van Waal veel plezier en succes tijdens de realisatie van de woningen. Vervolgens konden de kopers hun buren alvast beter leren kennen tijdens een borrel.

De woningen hebben een heerlijke tuin met berging en een privéparkeerplaats op het achtergelegen binnenterrein. Ook een complete badkamer en luxe hoekkeuken zijn in de woning opgenomen. De tuinen grenzen aan een rustig binnengebied waar ruimte is gemaakt voor een privéparkeerterrein. De parkeerplaatsen zijn alleen bestemd voor de bewoners. Op diverse manieren wordt gerefereerd aan de architectuurstijl van de herenhuizen in de Rivierenbuurt. De opvallende detaillering in het metselwerk, de verticaal georiënteerde ramen met Franse balkons en de platte daken zijn daar een mooi voorbeeld van. Dankzij de platte daken is er veel praktische leefruimte: ook de derde woonlaag kan optimaal worden benut.

Alles is dichtbij: winkels, voorzieningen voor kinderen, een basket- en voetbalveld en het gezellige centrum van Den Haag bevinden zich op loopafstand.

Kijk voor meer informatie voor de koopwoningen op www.maas14.nl

Naar verwachting worden de woningen in december van dit jaar opgeleverd.

150220-Start-bouw-Maas14-a.jpg
150220-Start-bouw-Maas14-b.jpg
150220-Start-bouw-Maas14-c.jpg
150220-Start-bouw-Maas14-a.jpg
150220-Start-bouw-Maas14-b.jpg
150220-Start-bouw-Maas14-c.jpg