Zalmstael

Plaats Maassluis
Locatie De Kade
Opdrachtgever Appelbloesem B.V.
Architect BREIN Architecten
Bouwtijd Start Q4 2022
220511 Zalmstael Maassluis
220511 Zalmstael Maassluis 3
220511 Zalmstael Maassluis 4
220511 Zalmstael Maassluis
220511 Zalmstael Maassluis 3
220511 Zalmstael Maassluis 4

Het panoramagebouw bestaat uit 36 riante appartementen en 4 penthouses. In Zalmstael komen levensloopbestendige appartementen in verschillende vormen en indelingen, met twee of drie slaapkamers. Het woonoppervlak varieert van circa 113 m2 tot circa 218 m2. Vanaf het terras of balkon aan de zuidzijde kijkt men uit over de rivier. Bij ieder appartement hoort een berging en een privé parkeerplaats in de ondergelegen afgesloten parkeergarage. “Zalmstael’ is uiteraard voorzien van duurzame state of the art installaties.

Dankzij de schitterende architectonische details Zalmstael met recht een parel in de nieuwe oeverlijn van Maassluis genoemd worden. Het gebouw telt zes woonlagen en heeft een halfverdiepte parkeergarage met 49 parkeerplaatsen. Zalmstael beschikt over twee entrees, elk met een eigen lift die de bewoners comfortabel van de parkeergarage tot aan de woonverdieping brengt.

Op de eerste woonlaag bevinden zich zes appartementen, alle optimaal georiënteerd op de rivier. Alle appartementen op deze woonlaag hebben één badkamer en twee slaapkamers. Woonlaag 2, 3 en 4 tellen elk acht appartementen met verschillende vormen, oppervlaktes en ligging. Ze hebben twee slaapkamers, één badkamer en een ruime living met keuken. De vijfde woonlaag ligt iets terug en telt zes appartementen. Doordat de woonlaag iets terugligt, ontstaat er een extra groot terras dat loopt over de gehele lengte van het appartement. Woonlaag 6 verspringt ook weer iets ten opzichte van de laag eronder, waardoor ook hier bijzonder ruime terrassen ontstaan. De vier riante penthouses hebben alle een ruime living met aangrenzende keuken, drie slaap/studeerkamers en twee badkamers.

Kijk voor meer informatie op www.dekademaassluis.nl.

Download projectblad (PDF)