wzh-waterhof
Waterhof
XS9L2104mail_1.jpg

Verzorgingstehuis Waterhof

renovatie 10450 m2 BVO

Plaats Den Haag
Locatie Polanenhof
Opdrachtgever Wooninvest/WZH
Architect Coppen Roermond
Bouwtijd 01/04 – 06/05

Het verbouwen en uitbreiden van het verzorgingshuis tot verpleeghuis. Het gebouw werd volledig opnieuw ingedeeld. Door de ruimere opzet en aanpassingen van de 140 wooneenheden werden 70 wooneenheden gerealiseerd, volledig conform de huidige eisen en wensen. Dit geldt tevens voor de opzet van de nieuwe algemene ruimtes. Bovendien is het gebouw voorzien van een grote centrale keuken.

De platte dakbedekking is volledig vernieuwd. En zowel de gevelbeglazing als de geveldeuren zijn vernieuwd en geschilderd in nieuwe frisse kleuren.

Buiten deze werkzaamheden had Waal de coördinatie over alle uit te voeren technische installaties binnen dit project. Deze installaties zijn geheel vernieuwd.

Het gebouw bestaat uit vijf verdiepingen en is voorzien van een brancardlift. Bovendien zijn twee bestaande liften gerestaureerd.

 

Download projectblad (PDF)

Download projectblad (PDF)