sporthal1.jpg
sporthal2.jpg

Sporthal ‘De Akkers’

renovatie

Plaats Spijkenisse
Locatie Lenteakker
Opdrachtgever Gemeente Spijkenisse
Architect Ingenieursburo Spijkenisse
Bouwtijd 04/09 – 07/09

Medio april 2009 heeft Waal de renovatie uitgevoerd van een aantal was- en kleedruimten van een bestaande sporthal gelegen aan de Lenteakker te Spijkenisse.

De Gemeente Spijkenisse was van mening dat de huidige accommodatie niet meer van deze tijd is. Alle bestaande douches, schaamdouches en toiletten waren toe aan een grote opknapbeurt. Alle wanden van de bestaande “natte cellen” zijn in zijn geheel verwijderd. Vanuit het niets zijn alle natte cellen opnieuw opgebouwd met nieuw tegelwerk op zowel de wanden als de vloeren inclusief vochtbestendige nieuwe plafonds. In de kleedkamers zijn nieuwe vloertegels, plinten en kleedbanken aangebracht.

De nieuwe douches en toiletten zijn alle voorzien van nieuw sanitair. De gehele installatie is onder het bestaande plafond verwijderd en opnieuw aangesloten op het bestaande leidingnet en ventilatiesysteem boven het nieuw aangebrachte plafond.

De werkzaamheden zijn in twee fasen uitgevoerd zonder het gebruik van de sporthal uit het oog te verliezen. Met andere woorden de werkzaamheden zijn zodanig uitgevoerd dat de scholen en verschillende verenigingen gebruik konden blijven maken van alle sanitaire voorzieningen.

Download projectblad (PDF)

Download projectblad (PDF)