ph_207152_Waal_-_flat.jpg
[ph]_207152_Waal_-_flat.600x401

Kantoor Bouman GGZ

Plaats Rotterdam
Locatie Pieter de Hoochweg
Opdrachtgever Bouman GGZ
Architect CKPP
Bouwtijd 01/05 – 07/05

Van het pand aan de Pieter de Hoochweg waren reeds 2 van de 5 verdiepingen in gebruik door personeel van Bouman GGZ. De kelder was in gebruik als archief en de overige verdiepingen stonden leeg.

Voordat de grondige renovatie van start ging, is het personeel van Bouman GGZ tijdelijk elders gehuisvest, waarna het pand totaal is gestript, op de liftkern, het trappenhuis en de kozijnen in de voorgevel na.

Vervolgens is het pand volgens het ontwerp van CKPP architecten heringericht, waarbij de begane grond tot en met de 4e etage tot kantoorruimten zijn omgevormd en de 5e etage gebruikt wordt als kantine.

De achtergevel is voorzien van kunststof kozijnen en zowel achter- als voorgevel zijn voorzien van zonweringen. Ook de lift is vernieuwd. Het eindresultaat is een kleurig pand met een mooi lichtspel waarin het prettig is om te werken.

Download projectblad (PDF)

Download projectblad (PDF)