Julianaschool

Plaats Rhoon
Locatie Julianastraat
Opdrachtgever Kristal
Architect Pieter Weeda Paul van der Weijden
Bouwtijd 01/07 – 06/07

Dit project betreft een uitbreiding van de bestaande Julianaschool. De uitbreiding heeft als doel extra ruimte te creëren, waardoor de dependance van de Julianschool niet meer hoeft te worden gebruikt en alle leerlingen in één schoolgebouw kunnen worden gehuisvest.

De uitbreiding is aan de bestaande school gebouwd en is opgebouwd uit een betonnen fundering met kanaalplaatvloer, staalconstructie met kzs wanden en houten dakbeschot als dak.

Met de uitbreiding is 490 m2 extra ruimte gecreëerd in de vorm van drie lokalen, een spreekruimte en een kleuterspeellokaal.

Tijdens de uitvoering van de werkzaamheden is de Julianaschool in bedrijf gebleven.

Het project is naar volle tevredenheid van de eindgebruikers opgeleverd.