Hogedael

15 woningen
Plaats Naaldwijk
Locatie Florastraat
Opdrachtgever Vastgoedprofs
Architect Wubben Chan Architecten
Bouwtijd 02/2018 – 11/2018
Hogedael-def-2.jpg
Hogedael-def-1.jpg
Hogedael-def-2.jpg
Hogedael-def-1.jpg

In de wijk Hoogeland in Naaldwijk zijn 8 ensuite en 7 patiowoningen gerealiseerd. De woningen zijn verdeeld over twee blokken met elk een andere architectuur. Ze zijn zoals alle woningen in deze wijk aangesloten op het kassenwarmtesysteem: restwarmte uit de kassen wordt gebruikt om de woningen te verwarmen.

De ensuitewoningen hebben een oppervlak van circa 151m². De hoekwoningen kennen een gelijkvloers woonprogramma en zijn op de eerste verdieping voorzien van 2 ruime slaapkamers en een tweede badkamer. Ze hebben een ruime vliering met hoge nok. De andere woningen beschikken over een ruime vrij indeelbare woonkamer en keuken op de begane grond met openslaande deuren naar de tuin op het Westen. Op de eerste verdieping zijn standaard 3 slaapkamers en een ruime badkamer. Ook deze woningen beschikken over een ruime vliering. Optioneel konden deze uitgevoerd worden met een gelijkvloers woonprogramma of worden aangepast met een kamer ensuite, leefkeuken, of praktijk aan huis. Elke woning beschikt over een eigen losse buitenberging.

De zeer ruime patiobungalows zijn gesitueerd op kavels van gemiddeld 220m² en hebben een oppervlak van 125m² met een parkeerplaats op eigen terrein. De woningen beschikken over een gelijkvloers woonprogramma waarbij wonen, eten, slapen en badderen op de begane grond plaatsvinden. Op de eerste verdieping is een ruime kamer die kan dienen als slaap-, studie- of hobbykamer en optioneel kon worden uitgebreid als tweede slaapkamer en/of tweede badkamer. De woningen hebben een tuinligging op het Oosten. Elke woning beschikt over een eigen losse buitenberging. De bungalows zijn ontworpen met een strakke eigentijdse uitstraling die goed aansluit bij de omliggende bebouwing.

Download projectblad (PDF)