Ebro

32 appartementen
Plaats Maassluis
Locatie Hoekwant/Santplaet
Opdrachtgever Ontwikkelingscombinatie Balkon C.V. (BPD/Maasdelta)
Architect Theo Verburg Arhictecten
Bouwtijd Q2-2022/Q4-2023
31414 - Ext 12 Ebro
Ebro 2
31414 - Ext 12 Ebro
Ebro 2

In vervolg op de eerder door Waal gerealiseerde projecten Albatros en Neerlandia wordt Ebro gerealiseerd. Ebro omvat 32 luxe appartementen, variërend in grootte van 99 tot 170 m2. Het moderne ontwerp is van Theo Verburg Architecten en kenmerkt zich door strakke belijning, subtiele detaillering en zorgvuldige materiaalkeuze.

Alle appartementen zijn voorzien van een ruim balkon of dakterras dat georiënteerd is op het Zuidwesten. Grote glazen puien in combinatie met ballusterloze glasbalustrades bieden een fantastisch uitzicht op één van de drukste vaarroutes ter wereld. Jaarlijks varen er meer dan 15.000 schepen voorbij. Een uitzicht dat nooit verveelt.

Onder de appartementen bevindt zich een halfverdiepte kelderconstructie waarin overdekt geparkeerd kan worden. Het gebouw is voorzien van twee trappenhuizen met lift en heeft overdekte galerijen aan de achterzijde. De woningen worden zeer energiezuinig uitgevoerd waarbij er zowel aan de gebouwschil als aan de installaties hoge eisen worden gesteld. Het gebouw wordt onder andere voorzien van een bodemwarmtepompinstallatie, ventilatie met warmteterugwinning en een douchegoot-wtw.

Waal verzorgt in opdracht van Ontwikkelingscombinatie Balkon CV de planontwikkeling, engineering en realisatie van het project.
Met leefID kunnen de toekomstige bewoners naar wens hun eigen thuis creëren.

Kijk voor meer informatie op  www.hetbalkonvanmaassluis.nl