20070124-7921.bew_._1.jpg
20070124-7931.bew_._2.jpg

Bassisschool Het Spectrum en BSO De Krentenmik

Plaats Vlaardingen
Locatie Boslaan
Opdrachtgever Gemeente Vlaardingen
Architect SP
Bouwtijd 03/02 – 10/02

Het betreft hier een uitbreiding van een bestaand schoolgebouw. De uitbreiding is uitgevoerd door het bouwen van een extra verdieping op het bestaande schoolgebouw.

Voor de extra verdieping is gebruik gemaakt van een stalen constructie over het bestaande gebouw heen en in de diverse gangen zijn gaten in zowel het plafond als de vloer geboord teneinde te heien door het bestaande pand.

Na deze uitbreiding zijn er in de school, 6 lokalen, ICT-ruimte, 2 traphuizen, directieruimte en drie afzonderlijke ruimten voor ondersteunende taken aanwezig. Ook de aangrenzende naschoolseopvang ‘De Krentenmik’ is onderhanden genomen. Deze bestaat nu uit twee lokalen en kantoorruimte.

Opvallend in het schoolgebouw zijn de specifieke, vrolijke kleuren die zijn aangebracht op de muren.

Download projectblad (PDF)

Download projectblad (PDF)