Your browser does not support JavaScript

Gebouw B telt 26 huurappartementen voor Amvest Residential Core Fund. In dit gebouw bevindt zich één appartement op het entreeniveau in de kelder waar ook de bergingen gesitueerd zijn. Op de begane grond en op de verdiepingen 1 t/m 4 bevinden zich vier appartementen in verschillende woningtypes. Op verdieping 5 en 6 zijn 5 verschillende appartementen gesitueerd over de twee bouwlagen. Via de kelderverdieping gaan de bewoners naar de gemeenschappelijke parkeergarage.

De appartementen zijn licht en ruimtelijk dankzij grote raampartijen over de volledige hoogte en breedte. Buiten heeft elke woning een ruim terras of transparant balkon met maximaal uitzicht en zonlicht. De appartementen zijn volledig uitgerust met vloerverwarming. Dat heeft gezorgd voor comfort en veel vrijheid bij het bepalen van de ideale inrichting.

De kelderverdieping betreft een in het werk gestorte betoncasco. Daarboven kwam tunnelgietbouw. De spouwbladen zijn gevelvullende HSB-elementen. De gevels werden afgewerkt met Dikformaat handvormsteen. De kozijnen zijn van kunststof, de schuifpuien van aluminium.

Duin - gebouw B

26 appartementen (vrije sector huur)
PlaatsAlmere
LocatieZeeduinweg
OpdrachtgeverAmvest Woningen Nova Projectontwikkeling
ArchitectKlunder architecten
Bouwtijd10/15 - 03/17

Meer projecten