Gedeelde kracht slimme kracht

Intelligent bouwen is alles in één keer goed doen. Een uitdaging die we elke dag weer samen met onze maakpartners aangaan om in de bouwketen het beste naar boven te halen. We werken integraal en op basis van onderling vertrouwen aan een gemeenschappelijk doel.

Elk bedrijf heeft ideeën over innovatie. We delen onze kennis om deze op een hoger niveau te brengen. Zo verlagen we de faalkosten, versnellen we bouwprocessen, vernieuwen we producten, besparen we kosten en verhogen we de klanttevredenheid. Zo verbetert ook het imago van de hele sector. Met elkaar realiseren we topproducten in de vorm van efficiënte, duurzame en flexibele woningen.

Excellent presteren

Kennis en expertise in de keten integreren, werken aan proces- en productinnovatie. Dat is maakiQ. Een integrale en multidisciplinaire aanpak durven kiezen, over grenzen heen kijken. Waal wil verbindingen maken in een open sfeer van transparantie, gelijkwaardigheid en gezonde concurrentie. Voor een gestroomlijnde keten die échte meerwaarde toevoegt. En voor veel meer werkplezier.

Optimaal samenwerken betekent elkaars sterke punten onderkennen. Projectongebonden werken met een lange termijn perspectief zodat modulair, flexibel en aanpasbaar bouwen substantieel verder kan worden gebracht. Het productieproces en de doorlooptijd continu verbeteren met lean management. De integrale kostprijs samen fundamenteel verlagen. Innovatieve producten concurrent engineeren en produceren met een veel betere prijs-kwaliteitverhouding.

Alles in BIM: eerst virtueel bouwen en daarna uitvoeren. De BIM-regisseur begeleidt dit proces en zorg voor de juiste informatie.