Van idee naar identiteit

Bewoners moeten de kans krijgen hun identiteit terug te vinden in hun woning. Persoonlijke beleving zowel vóór als in het bouwproces vinden wij dan ook van groot belang. Samen een thuis creëren is wat Waal biedt met leefiD.

Al in een vroeg stadium kunnen bewoners hun wensen kenbaar maken. Door samen met anderen ideeën te genereren voor hún wijk en de voorzieningen voor leven en wonen. We gaan met partijen aan tafel die bereid zijn die dialoog aan te gaan.

Met virtual communities kan de doelgroep worden gemobiliseerd. Een 3D-model geeft consumenten een indruk van de mogelijkheden. Binnen de randvoorwaarden die er zijn, kan Waal het unieke idee van elke bewoner vertalen in een ideaal thuis, in een vitale leefbare wijk. Een hoge kwaliteit en maximale flexibiliteit die betaalbaar is voor de massa dus. Zo worden alle belanghebbenden in samenhang bediend.

Functionele voordelen
leefiD geeft mensen vrijheid en zeggenschap over hoe zij willen leven en wonen. Met hen creëren we het ideale thuis waar identiteit aan kan worden ontleend. Op maat, met een goede prijs/kwaliteitverhouding en binnen een korte doorlooptijd. Geen standaard woning, maar een doordacht proces met een antwoord op elke woonwens. Onze woonconsultants staan garant voor de juiste vertaling van unieke woonwensen. Inspirerende leefiD’en over wonen, zorgen, leren en ontmoeten binden en verbinden! Samen bouwen we vitale, leefbare wijken met ideale voorzieningen met een eigen identiteit. Zo ontwikkelen we echte toekomstwaarde.

Communities kennen betrokken mensen. Die kunnen we benutten. Eindgebruikers betrekken en aansluiten bij de dynamiek van de wijk. Om in samenwerking maatwerk te creëren. We gaan de dialoog aan en zijn altijd bereikbaar.

De beleving van de klant is de enige waarde die ons echt bestaansrecht geeft en onze continuïteit op lange termijn waarborgt. Maximale klantwaarde: daar bouwen wij continu aan door te blijven innoveren.