woonSlim: flexibel, duurzaam en bewezen

6 december 2019

Waal staat al jaren bekend als een gerenommeerd ontwikkelend bouwbedrijf. Met een mooie projectenportefeuille en veel terugkerende klanten. Fantastisch! Want we houden van bouwen en zijn hartstikke druk. We hebben altijd de wens om de klant nóg beter te bedienen. Ook willen wij graag een maatschappelijke bijdrage leveren door betaalbare woningen te realiseren in tijden van woningnood.

We deden een grondige analyse van onze afgelopen dertig eengezinswoningbouwprojecten. En een studie naar de randvoorwaarden van betaalbare woningen in relatie tot de wet- en regelgeving en natuurlijk duurzame installatieconcepten. Dat bracht ons tot een nieuw concept: woonSlim

Onze ambitie was een ’typisch Nederlands’ huis te ontwikkelen, bestaande uit twee lagen en een kap in rijtjesmodel en met een kostprijs van minder dan € 99.999,- excl. BTW. En dat is gelukt! Samen met onze partners in engineering en productie. Vanuit de basis hebben wij meerdere varianten ontwikkeld: de schaalbaarheid en diversiteit in vormgeving en esthetica is daarbij een voorwaarde voor succes. Zo kan een plan modulair worden vormgegeven en komt de haalbaarheid van veel projecten binnen handbereik.

Met woonSlim kunnen wij snel schakelen op basis van uw wensen. De specificaties zijn bekend en de bouwtijd is kort.

Voor 2020 zoeken wij nog projecten om dit concept op toe te passen! Wij komen graag bij u langs om dit in een persoonlijk gesprek aan u toe te lichten.

191206-Woonslim-2.jpg
191206-Woonslim-1.JPG
191206-Woonslim-2.jpg
191206-Woonslim-1.JPG