Woningen Sandt nabij het Haagse strand opgeleverd

1 januari 2010

In de Haagse wijk Vroondaal, direct achter de duinen, heeft Waal 31 nieuwe grondgebonden woningen opgeleverd. Opdrachtgever Vorm ontwikkelde de woningen aan de Markgraaflaan.

De woningen stralen klasse uit, met een knipoog naar de architectuur rond 1900; een stijlperiode waarin aandacht voor detail centraal stond. Met hun erkers, veranda’s en unieke dakversieringen zijn de woningen individueel herkenbaar en samen vormen ze een mooi geheel. Een statige wijk met duurzame, ruime koopwoningen.De woningen in dit project variëren in type van twee-onder-een-kapwoning tot vrijstaand en hebben elk hun eigen karakter.

De woningen zijn volledig gasloos en zeer goed geïsoleerd. Mede dankzij het bodemwarmtempompsysteem in combinatie met de PV-panelen wordt een EPC van 0 behaald, dat is nog energiezuiniger dan inmiddels wettelijk vereist.

De woningen zijn tot in de puntjes afgewerkt met houten binnenkozijnen, stompe deuren, een compleet ingerichte badkamer en toilet en zijn natuurlijk van alle gemakken voorzien. Indien gewenst konden de woningen geheel klusvrij worden opgeleverd. Ook de tuin kon indien gewenst al aangelegd worden nog voordat de woning betrokken werd.

De kopers zijn blij met hun woning, beoordelen Waal met ‘prettige communicatie en flexibel in het meedenken en realiseren van oplossingen’. Wij wensen de bewoners veel woonplezier toe!