Werkbezoek burgemeester en wethouder aan Albatros te Maassluis

15 mei 2018

Wethouder Arnold Keijzer en Burgemeester Edo Haan van de Gemeente Maassluis brachten op maandag 14 mei jl. een werkbezoek aan de nieuwbouw van woontoren De Albatros. Het appartementengebouw, de derde in de wijk die Waal mag realiseren in opdracht van Het Balkon CV (een samenwerking tussen woningcorporatie Maasdelta en BPD), is gelegen langs de Nieuwe Waterweg.

Bij het bezoek waren ook aanwezig Alexandra van Burik (assistent-projectleider) en Fenno Duijvesteijn (projectleider). Het was naar aanleiding van het bereiken van het hoogste punt vorige week èn omdat Arnold Keijzer binnenkort afzwaait als wethouder van Maassluis.

Vanaf de toren hebben bewoners straks een altijd vrij uitzicht over het water, de stad en het landschap erachter. De wethouder had daarmee letterlijk overzicht over zijn werk. Binnenkort neemt hij afscheid. Johan Krijgsman (directeur Waal): “Arnold, het was leuk je wederom met collega’s te ontvangen op de Albatros in Maassluis. We hebben in de afgelopen 8 jaar mooie ontmoetingen gehad. Wat zorg jij voor een goede sfeer op de bouwplaatsen! Bedankt namens Waal voor deze periode welke jij kleur gaf als wethouder.”

180515-Wethouder-werkbezoek-Albatros-2.JPG
180515-Wethouder-werkbezoek-Albatros-1.jpg
180515-Wethouder-werkbezoek-Albatros-1a.jpg
180515-Wethouder-werkbezoek-Albatros-2.JPG
180515-Wethouder-werkbezoek-Albatros-1.jpg
180515-Wethouder-werkbezoek-Albatros-1a.jpg