Waal toegetreden tot NEPROM

6 januari 2016

De NEPROM verwelkomt een nieuw lid: Waal. Met de toetreding wordt de verandering die de NEPROM als vereniging van ontwikkelaars doormaakt ook in haar ledenbestand steeds meer zichtbaar.

John de Geus, teamleider: “Wij zijn niet snel tevreden over onszelf, maar durven ons kwetsbaar op te stellen als basis voor vernieuwing. Waar laten we voordelen voor de opdrachtgever liggen? Waar kunnen we ‘schatten’ oprapen? We hebben er plezier in om onze klanten te verrassen en optimaal te ontzorgen. En willen met passie en energie samenwerken aan innovaties in het bouwproces. Integraal en op elk niveau. Alleen zo maken we de samenleving blij met mooie, betrouwbare gebouwen en leefbare buurten en wijken. En voegen we op lange termijn waarde toe daar waar het hoort: bij de uiteindelijke gebruikers van het vastgoed.”

De NEPROM verandert
Het lidmaatschap van de vereniging staat open voor ontwikkelaars die op professionele wijze de opdrachtgeversrol vervullen bij de ontwikkeling en realisatie van vastgoedprojecten, die van onbesproken gedrag zijn en die de NEPROM-gedragscode actief naleven. Voorheen had de NEPROM de naam de vereniging van de grote ontwikkelaars te zijn, maar de vereniging verandert en heeft het lidmaatschap ook opengesteld voor andere professionele opdrachtgevers, waarbij ook de contributiestructuur is aangepast.

Waal
Waal is een middelgrote ontwikkelende bouwer met ruim 120 personeelsleden, die zich er voor inspannen om meer te doen dan gebruikelijk. Waal ontwikkelt en bouwt en is een sterke ketenpartner voor tal van ontwikkelaars, waarbij de gehele uitontwikkeling en het contact met de klant vroeg in het proces wordt overgenomen.

Kijk voor meer informatie op www.neprom.nl.

160106-Neprom-1.jpg
160106-Neprom-2.jpg
160106-Neprom-1.jpg
160106-Neprom-2.jpg