Waal op de Provada

24 mei 2018

Van 5 t/m 7 juni is Waal aanwezig op de Provada in de RAI. Op dezelfde plek als vorig jaar, in Hal 10. Graag ontmoeten wij u daar om bij te praten over verbinden, samenwerken, ontwikkelen, engineeren en bouwen! We laten u graag onze meest recente projecten en samenwerkingen zien.

Waal is een platformorganisatie als spil in het proces van de ontwikkeling, engineering en realisatie van woningen. Meer dus dan alleen producent van gebouwen. Wij zijn altijd onderweg en in beweging. We willen meer waarde toevoegen en verbeteren continu. Door duurzaam samen te werken, verspilling tegen te gaan en maatschappelijk verantwoord te ondernemen. Met meer klanttevredenheid als resultaat!

Voor projectontwikkelaars, beleggers en corporaties leggen wij de optimale verbinding met toekomstige bewoners. We werken graag samen en gebruiken innovatieve technieken, van concept tot en met realisatie. Binnen budget en zonder opleverpunten. Servicepunten lossen we snel op. Wij leveren de bewoners geheel naar wens, snel en efficiënt, een duurzaam nieuw thuis.

Graag ontmoeten wij u op de Provada! Wilt u graag vooraf een persoonlijke afspraak vastleggen? Neem dan even contact op met Janneke Alblas via jal@waal.nl

De Provada is hét jaarlijkse ontmoetingspunt voor de vastgoedbranche. Tijdens drie beursdagen treffen ontwikkelaars, beleggers, consultants, retailers, financiers, woningcorporaties, eindgebruikers en gemeenten elkaar. Om in een professionele omgeving hun plannen, ideeën en visies met elkaar te delen.

Integraal verbinden. Slimmer bouwen. Beter wonen.

180524-Provada-Waal-1.jpg
180524-Provada-Waal-2.JPG
180524-Provada-Waal-1.jpg
180524-Provada-Waal-2.JPG