Waal op de Provada 2012

12 juni 2012

Wie goed naar de bouw kijkt, ziet dat het anders moet. Innovatiever. Flexibeler. Opener. Want in een wereld die verandert, moet de bouw ook mee. Bij Waal vinden we daarom dat niet alleen de laagste realisatieprijs, maar juist de eindgebruiker centraal moet staan. De eindgebruiker die waarde voor zijn geld moet krijgen. Dat vraagt om een andere manier van samenwerken. En een andere kijk op bouwen. Een nieuwe horizon dus!

Van 5 t/m 7 juni was Waal vertegenwoordigd op de Provada in de Amsterdam RAI. De medewerkers van Waal gingen daar in gesprek met de aanwezige opdrachtgevers en adviseurs uit de vastgoedsector. Op een stand die uitstraalde dat het gaat om de mens: de mens als eindgebruiker, de mens als opdrachtgever en de mens als medewerker van Waal of partner in de keten. De visie en strategie van Waal zijn samengevat in het boek ‘een nieuwe horizon’ dat werd gepresenteerd tijdens de beurs en een aanknopingspunt vormde voor de gesprekken. Daarnaast konden bezoekers door de vernieuwde website www.waal.nl navigeren en diverse films bekijken waarin opdrachtgevers, eindgebruikers en ketenpartners aan het woord zijn. De films zijn ook te zien op http://www.waal.nl/waaltv

Het bezoekersaantal van de beurs was lager dan vorig jaar: de Provada werd bezocht door bijna 21.750 bezoekers, in 2011 waren dit er 22.900.

Een impressie van Waal op de Provada: