Waal komende 3 jaar weer aanwezig op de Provada

13 november 2015

Op het nieuwbouwproject KEA (foto) te Amsterdam werden op 10 november jl. de handen geschud bij de ondertekening van een nieuw driejarig contract tussen Waal en Provada. Flip Kerkhoven en Peter Schreuter (Provada) zijn blij dat ze Waal voor langere tijd hebben kunnen binden aan de beursvloer. Vanaf 2016 is Waal te vinden in hal 10 en dat maakt de mix van de deelnemende partijen nog mooier. Naast beleggers, adviseurs, makelaars, ontwikkelaars mag natuurlijk innovatieve bouwer Waal niet ontbreken.

Waal, bij de ondertekening vertegenwoordigd door Johan Krijgsman en John de Geus, is verheugd zich langere tijd te verbinden aan de Provada. Krijgsman en De Geus zien deze beurs als meest passend om de diensten van Waal voor de markt te presenteren en relaties te onderhouden. De Randstad is de regio waarin Waal actief is in planontwikkeling en realisatie van bouwwerken. In de bouwketen is een verschuiving gaande waardoor de nadruk meer ligt op engineering: datgene waarin Waal leading is. Daarom is de Provada dè plek om tussen de opdrachtgevers te staan en feeling te houden met de markt. John de Geus: “De Provada is niet in eerste instantie de plek om nieuwe projecten te verwerven. Maar het is uitermate goed om op de beurs de uitstraling en reputatie van Waal te laten zien. Die drie dagen zijn we voor iedereen in de vastgoedsector gesprekspartner om samen te komen tot nieuwe initiatieven.”

Flip Kerkhoven bevestigt nog eens het succes van de beurs, die het komende jaar inmiddels voor bijna 100% gereserveerd is. Peter Schreuter vult aan: “Ik ben blij dat Waal weer op een mooie plek is teruggekomen: dit bedrijf voegt waarde toe aan het totaal.”

Al met al dus positieve klanken en hoge verwachtingen van de komende editie van de beurs. Johan Krijgsman wijst naar zijn collega’s (achterste rij foto): “Dat zijn de mensen die het maken, onze vaklieden. Eigenlijk zouden we met al onze 125 collega’s op de beurs moeten staan, want zij maken die beloftes waar!”

Bij de foto: Woontoren KEA wordt gerealiseerd in opdracht van KEA C.V. (Ymere en Blauwhoed) en omvat 152 appartementen, verdeeld over 22 verdiepingen.

151113-Provada-ai-KEA.jpg
151113-Provada-3-jaar.jpg
151113-Provada-ai-KEA.jpg
151113-Provada-3-jaar.jpg