Waal in Top 5 snelstgroeiende grote ondernemingen Zuid-Holland

29 november 2012

Waal behoort ook dit jaar tot de 347 snelstgroeiende bedrijven van Nederland, de FD Gazellen! Ook in 2009 won Waal de award. In 2011 werden we zelfs Gouden Gazelle: het snelstgroeiende bedrijf in de categorie ‘grote ondernemingen’ van Zuid-Holland.

Op donderdag 22 november jl. vond de uitreiking van de FD Gazellen Awards plaats voor de provincies Zuid-Holland en Zeeland. Het evenement werd georganiseerd op het terrein van Waal, omdat Waal vorig jaar de Gouden Gazelle in ontvangst mocht nemen. Voor deze gelegenheid werden twee ‘airdomes’ neergezet. De witte inflatable domes in de vorm van een iglo vormden een mooie basis voor feest. Circa 200 ondernemers uit de regio waren aanwezig bij de uitreiking die werd gepresenteerd door Petra Grijzen en Martine Wolzak, beiden bekend van o.a. BNR Nieuwsradio. Alle aanwezigen waren, net als Waal, al uitgeroepen tot FD Gazelle 2012.

Het criterium voor het verkrijgen van een FD Gazellen-nominatie is een ononderbroken winstgevende omzetgroei van minimaal 20% over de afgelopen drie jaar. Waal zette in 2009 nog € 70,1 miljoen om, in 2011 was de omzet opgelopen tot € 115,4 miljoen, wat neerkomt op een groei van 64%. Waal staat daarmee nu in de Top 5 van de snelstgroeiende ondernemingen van Zuid-Holland.

Waal gelooft dat het anders kan in de bouw. Beter. Innovatiever. Door te kijken naar de total cost of ownership in plaats van de laagste kostprijs. Door de eindgebruiker centraal te stellen – die moet meer waarde voor zijn geld krijgen. Door beter samen te werken in de keten. Nieuwe werkmethodieken, ruimte voor innovatie, meer synergie. Waal loopt hierin voorop. Wij dóen het al anders. Dat is nu ook bewezen door het feit dat wij, ook in deze tijd, voor de derde keer FD Gazelle zijn geworden.

Logo-FD-oranje.JPG
foto10.jpg
Logo-FD-oranje.JPG
foto10.jpg