Waal in Top 5 ‘Beste Bouwer’

23 november 2015

Onlangs riep WoningmarktNL een nieuwe publieksprijs in het leven: Welke bouwer heeft volgens de branche de beste reputatie? De achterban van WoningmarktNL, bestaande uit professionals in de vastgoedwereld, bracht ruim 5000 stemmen uit. Waal eindigde in de Top 10 op nummer 5!

Elke stemmer mocht een Top 3 aangeven van de beste bouwers uit de lijst. Motivatie voor de stem was mogelijk, maar niet vereist. Begin oktober publiceerde WoningmarktNL een tussenstand. Die is grotendeels hetzelfde gebleven met een paar opvallende verschuivingen. Zo heeft Waal een opmars naar boven gemaakt, van nummer 9 naar nummer 5. Ook is er een nieuwkomer in de Top 10, namelijk Heijmans. Nijhuis Bouw en Janssen De Jong zijn nèt buiten de Top 10 gevallen, maar hebben nog steeds een mooi aantal stemmen.

Binnen de Top 10 zitten de bouwers qua stemmenaantal verrassend dicht op elkaar, maar Van Wijnen is met afstand de onbetwiste nummer 1. WoningmarktNL feliciteerde Van Wijnen van harte met dit fantastische resultaat en gaf ook de overige bouwers in de Top 10 een waar compliment uit de sector.

De Top 10 van Beste Bouwers:
1. Van Wijnen Groep N.V.
2. VolkerWessels
3. Van Wanrooij Bouw & Ontwikkeling B.V.
4. Koninklijke BAM Groep
5. Waal
6. Dura Vermeer
7. Vorm Holding B.V.
8. Bouwgrope Dijkstra Draisma Beheer B.V.
9. Hurks Groep B.V.
10. Heijmans