Waal breidt directieteam uit

7 december 2018

Vlaardingen, december 2018 – Om de komende jaren goed sturing te kunnen geven aan haar strategie, heeft Waal de directie per 1 december 2018 uitgebreid. De directie wordt aangevuld met Sven Pieter van der Giesen als adjunct directeur Productie en Corné Bok als directeur Ontwikkeling.

Johan Krijgsman (algemeen directeur): “Als ondernemer in de woningbouw ben ik hier heel content mee. Op deze manier zijn we nog beter in staat om verder te bouwen aan een succesvol ontwikkelend bouwbedrijf dat zich geheel richt op de nieuwbouw van woningen in de Randstad. Met de komst van Sven en Corné is ons team compleet.”

Waal heeft een sterke reputatie op het gebied van efficiënt en kostenbewust ontwikkelen en bouwen. Waal wil haar bestaande posities tot projecten ontwikkelen, maar ook een stap verder zetten in de conceptontwikkeling van eengezinswoningen en appartementen. Met als doel meer toegevoegde waarde voor haar klanten te realiseren.

John de Geus (commercieel directeur) ziet uit naar deze samenwerking waarin het optimaal bedienen van de relaties dankzij goede proposities, en het realiseren daarvan, centraal staat. “Een tevreden klant, daar gaat het om. Dit leidt immers tot meer en betere samenwerking intern en extern en geeft continuïteit aan ons bedrijf.”

De aanvulling in de leiding van het bedrijf stimuleert het verder bouwen aan performanceverbetering voor onze klanten, maar ook als prettige werkgever voor onze eigen medewerkers. Uiteindelijk maken onze medewerkers de woonwensen van de klanten waar. “Ik zie uit naar de nieuwe uitdagingen die we met ons directieteam en alle medewerkers aangaan!”, aldus Johan Krijgsman

Over Waal: Waal is veel meer dan producent van gebouwen. Een platformorganisatie als spil in het complexe proces van de ontwikkeling, engineering en realisatie van woningen. Wij zijn altijd onderweg en in beweging. We willen meer waarde toevoegen en verbeteren dus continu. Door duurzaam samen te werken, verspilling tegen te gaan en maatschappelijk verantwoord te ondernemen. Met meer klanttevredenheid als resultaat. Waal doet dit sinds 1962 en heeft als werkgebied de Randstad en opereert vanuit Vlaardingen. Waal heeft een omzet van ca. 100 miljoen euro per jaar en realiseert dit met een team van 130 dynamische en enthousiaste medewerkers en tientallen vaste relaties in de keten bestaande uit adviseurs, leveranciers en onderaannemers.

Op de foto v.l.n.r.: Johan Krijgsman, Sven Pieter van der Giesen, Corné Bok, John de Geus

181207-Waal-breidt-directieteam-uit-3.JPG
181207-Waal-breidt-directieteam-uit-2.jpg
181207-Waal-breidt-directieteam-uit-1.JPG
181207-Waal-breidt-directieteam-uit-3.JPG
181207-Waal-breidt-directieteam-uit-2.jpg
181207-Waal-breidt-directieteam-uit-1.JPG