Vlag in top aan Oude Haagweg

30 maart 2017

Het hoogste punt van het project ‘Wonen aan de Oude Haagweg’ is bereikt! Waar vorig jaar maart de kelder nog werd uitgegraven, staan nu twee prachtige gebouwen met in totaal 66 appartementen voor zowel de koop- als huursector.

De viering van het hoogste punt werd samen met de toekomstige huurders en kopers, opdrachtgever Van der Vorm Vastgoed, wethouder Wijsmuller en andere betrokkenen waaronder de medewerkers van Waal gevierd. Symbolisch hesen 3 bewoners de vlaggen omhoog tussen de gebouwen Haag en Goes. Vervolgens was er de mogelijkheid onder het genot van een hapje en drankje de appartementen te bekijken.

Bijna alle appartementen zijn inmiddels verhuurd of verkocht. De aanstaande bewoners komen veelal uit Loosduinen. De uitstraling van het gebouw, de locatie nabij stad en strand en de compleet verhuisklaar afgebouwde appartementen waren redenen om voor dit project te kiezen. Waal voert voor het project de gehele vraagontwikkeling, marktscan, verkoop, marketing en realisatie uit voor Van der Vorm Vastgoed.

Meer informatie over het project is te vinden op: www.oudehaagweg.nl

170330-Oude-Haagweg-1.JPG
170330-Oude-Haagweg-3.JPG
170330-Oude-Haagweg-2.JPG
170330-Oude-Haagweg-1.JPG
170330-Oude-Haagweg-3.JPG
170330-Oude-Haagweg-2.JPG