Villa Hoogenburgh oplossing woontoekomst senioren

22 april 2014

Op de lokale Westlandse televisiezender WOS werd onlangs aandacht besteed aan het project Villa Hoogenburgh in ‘s-Gravenzande dat momenteel door Waal wordt gerealiseerd. De appartementen vormen een oplossing voor de onzekerheid van senioren voor wat betreft hun woontoekomst.

In het programma ‘Jouw eigen huis’ geven lokale professionals uit de wereld van de huizenmarkt adviezen en tips over wat te doen in verschillende situaties. In Nederland wordt iedereen verantwoordelijk voor zijn eigen zorg en Villa Hoogenburgh heeft hierop een pasklaar antwoord. Voor de ontwikkeling van dit bijzondere en betaalbare woonconcept is de expertise ingeroepen van Pallia Zorgbureau en de gemeente Westland.

Op basis van het woonconcept leefiD worden de 8+21 koopappartementen gerealiseerd aan de Veilingkade in het centrum van het dorp. De woningen zijn door de bewoners vrij in te delen en levensloopbestendig. Zorg wordt op afroep beschikbaar.

‘De Hofdame’ is onderdeel van dit project en bestaat uit 8 appartementen. De bouw daarvan is al in volle gang: het gevelmetselwerk is bijna klaar. De bouw van de 21 appartementen start in september 2014 en zal ongeveer een jaar duren.

Bekijk hier het filmpje van de WOS.

Voor meer informatie over het project kunt u kijken op www.villahoogenburgh.nl

140422-Villa-Hoogenburgh-oplossing-senioren-3.JPG
140422-Villa-Hoogenburgh-oplossing-senioren-1.JPG
140422-Villa-Hoogenburgh-oplossing-senioren-2.JPG
140422-Villa-Hoogenburgh-oplossing-senioren-3.JPG
140422-Villa-Hoogenburgh-oplossing-senioren-1.JPG
140422-Villa-Hoogenburgh-oplossing-senioren-2.JPG