Viering start bouw de Stadhouders

22 juni 2018

Op woensdag 20 juni werd met de aanstaande bewoners en omwonenden van project De Stadhouders in Den Haag de start van de bouw gevierd. Wethouder B. Revis en de mannen van Waal stortten de eerste kubel beton. Daarna vond een gezellige borrel met barbecue plaats waarbij de aanstaande buren met elkaar konden kennismaken.

Ontwikkelaar Vorm heeft het project ontwikkeld. In totaal omvat het project 268 appartementen waarvan Vorm en Waal er 77 verkopen aan de particuliere sector. CBRE Global Investors heeft 191 appartementen gekocht. Waal zal de complete uitvoering realiseren. Alle betrokken partijen hebben na een intensieve aanloop maximaal gezocht naar een optimale planopzet waarbij veel waarde gehecht is aan de esthetische kwaliteiten. ELV Architecten en Topos Fields hebben het plan ontworpen en waren supervisor bij de uitwerking.

Het project wordt gebouwd in twee fasen. Met de bouw van fase 2 wordt in 2019 gestart. Het project is gelegen op de grens van het geliefde Statenkwartier en Duinoord, aan het Verhulstplein. De locatie diende als kantorenplein en zal de komende jaren getransformeerd worden tot een aantrekkelijke, groene woonomgeving. De woningen bieden de luxe van een hotel en de ontspanning van thuis zijn. Zo worden de woningen gekenmerkt door hun omvangrijke leefruimtes en prachtige vergezichten over stad en strand. De indeling en het interieur zijn veelal ontworpen door topdesigner Jan des Bouvrie, die de kopers ook kan adviseren over de inrichting van de appartementen en penthouses. De binnentuin van de panden krijgt een groene uitstraling en zal voor de bewoners vrij toegankelijk zijn.

Kijk hier voor meer informatie over het project.

180622-Start-bouw-Stadhouders-3.jpg
180622-Start-bouw-Stadhouders-1.JPG
180622-Start-bouw-Stadhouders-3.jpg
180622-Start-bouw-Stadhouders-1.JPG