Video: woonSlim in project Wonen in Buyten

29 maart 2023

Bekijk hier de video.

De woningen van woonSlim zijn betaalbare, duurzame conceptwoningen van hoge kwaliteit. De combinatie met onze excellente maakketen, het voorspelbare proces en ons dedicated adviesteam zorgt voor een optimale businesscase met het beste financieel- en maatschappelijk rendement. In deze video worden de kwaliteit en duurzaamheid van woonSlim in het project ‘Wonen in Buyten’ toegelicht. 

Project ‘Wonen in Buyten’
Wonen in Buyten is een ontwikkeling van Maas Wijkontwikkeling en Visade en wordt gebouwd door Waal. Van het totale plan worden maar liefst 109 woningen uitgevoerd volgens het woonSlim concept. In dit project staat duurzaamheid hoog in het vaandel en is zelfs een GPR van 8 behaald.

Komt u langs?
Fase 1 van project ‘Wonen in Buyten’ (37 woningen) is opgeleverd. De fasen 2 en 3 zijn nog in aanbouw. Wilt u dit of een ander woonSlim project bekijken, dan maken we graag een rondje! Voor algemene zaken over woonSlim kunt u contact opnemen met Willem Froeling WFR@waal.nl. Technisch inhoudelijke vragen kunt u stellen aan Joris van der Velden JVE@waal.nl.

Kijk ook op www.woonslim.nl.