Verkoop Kop van Hilversum gestart

20 juni 2014

Op de hoek van de Oosterengweg en de Van Linschotenlaan in Hilversum zal een markant gebouw verrijzen: de ‘Kop van Hilversum’ wordt een echte eyecatcher, gezien vanaf de A27. Op zaterdag 14 juni jl. startte de verkoop van de 52 koopappartementen.

Architect René van Zuuk heeft een ontwerp gemaakt voor een alzijdig gebouw. Door de verticale geleding die onderaan smal begint en naar boven toe gelijkmatig breder wordt, krijgt de toren een stoere en tegelijk slanke uitstraling. De gekozen materialen en open balkons geven de woontoren een vriendelijk karakter. Op elk balkon kun je genieten van de zon. Het ontwerp past goed bij de omliggende bebouwing. Rondom de woontoren komt veel groen.

De woontoren telt elf verdiepingen met in totaal 52 appartementen variërend in grootte van 75 tot 125 m² met een hoogwaardig afwerkingsniveau, unieke indeling en een mooi uitzicht. De koopappartementen worden aangeboden voor een heel scherpe prijs dankzij Koop Goedkoop. Met Koop Goedkoop koop je het appartement en betaal je een vergoeding voor de grond. De aankoopsom is vanaf € 145.000 v.o.n. De prijs is inclusief badkamer, keuken en toilet.

De Kop van Hilversum bestaat verder uit 300m² bedrijfsruimte en 83 parkeerplaatsen op eigen terrein. Het terrein rondom de toren richten we zodanig in dat veel groen zichtbaar is en dat de auto’s zo veel mogelijk aan het zicht worden onttrokken.

Op vier stoere stadsfietsen reden Dudok Wonen-makelaars op de eerste verkoopdag van 11.00 tot 14.00 uur door Hilversum om geïnteresseerden naar de hoek van de Van Linschotenlaan en het Oostereind te brengen. De fietsen zijn bestemd voor de eerste kopers van de appartementen.

Kop-van-Hilversum-2.jpg
Kop-van-Hilversum-Oostereind.jpg
140620-Kop-van-Hilversum-Oostereind-4.jpg
140620-Kop-van-Hilversum-Oostereind-3.jpg
Kop-van-Hilversum-2.jpg
Kop-van-Hilversum-Oostereind.jpg
140620-Kop-van-Hilversum-Oostereind-4.jpg
140620-Kop-van-Hilversum-Oostereind-3.jpg