Verkoop appartementen Xavier Zuidas gestart

27 september 2016

Een stoer, modern, exclusief woongebouw aan de Gustav Mahlerlaan. Woontoren Xavier telt over de 12 bovenste verdiepingen 49 exclusieve koopappartementen met een fenomenaal uitzicht over de stad en wijde omgeving. Alle appartementen beschikken over zonnige balkons of (grote) terrassen. Onder het woongebouw bevindt zich een stallingsgarage waar een stallingsplaats voor de auto gekocht kan worden.

Het brede woningaanbod varieert van een tweekamerappartement van 65 m2 tot en met een penthouse van maar liefst ca. 314 m2. De prijzen van de appartementen liggen tussen € 335.000,- en € 2.725.000,- VON, op basis van jaarlijkse erfpachtcanon.

Kwaliteit tot in detail
Een royale woon- en raamoppervlakte, vrije plafondhoogte van bijna 3 meter, vloerverwarming-/koeling, openslaande of schuifdeuren naar een zonnige buitenruimte: dit alles is terug te vinden in Xavier. Met een luxe designkeuken van Siematic en sanitair van Villeroy & Boch worden de appartementen helemaal compleet. Naar welk appartement de voorkeur ook uitgaat, de indeling kan grotendeels door de koper zelf bepaald worden. Bij elk type woning is er zonder meerprijs keuze uit een Classic of Modern indeling.

Informatiebijeenkomst 1/10
Hoewel alle beschikbare informatie terug te vinden is op de website, hebben geïnteresseerden mogelijk toch behoefte aan enige hulp of toelichting bij het bestuderen van de informatie en/of het invullen van het inschrijfformulier. Indien dat het geval is, nodigen wij u graag uit voor een informatiebijeenkomst welke zal plaatsvinden op zaterdag 1 oktober a.s.

Datum: zaterdag 1 oktober 2016
Tijdstip: 11:00 tot 14:00 uur
Locatie: Restaurant Bolenius, George Gershwinlaan 30, Amsterdam

Tijdens deze informatiebijeenkomst staat het verkoopteam van Xavier klaar om zoveel mogelijk van uw vragen individueel te beantwoorden. Uiteraard kunt u ook contact opnemen met één van de verkopende makelaarskantoren. Hun contactgegevens treft u onderaan deze nieuwsbrief. Let op: Tijdens deze informatiebijeenkomst is GEEN andere/aanvullende informatie voorhanden dan reeds terug te vinden is op de website van Xavier.

Kijk op www.xavier020.nl voor alle informatie over dit project. De inschrijfperiode loopt tot 12 oktober 12.00 uur.

De woontoren wordt in opdracht van BPD en AM gerealiseerd door Waal.

160927-Verkoop-Xavier-gestart-4.jpg
160927-Verkoop-Xavier-gestart-2.jpg
160927-Verkoop-Xavier-gestart-3.jpg
160927-Verkoop-Xavier-gestart-4.jpg
160927-Verkoop-Xavier-gestart-2.jpg
160927-Verkoop-Xavier-gestart-3.jpg