Talent bekijkt unieke woningen Vroondaal

29 maart 2016

Het talent van Waal kwam op donderdag 23 maart jl. bijeen op de bouwplaats in Vroondaal. In de parkachtige omgeving van natuur- en recreatiegebied Madestein te Den Haag worden in 2 fasen in totaal 68 riante woningen gerealiseerd in opdracht van BPD/Synchroon.

Het project omvat 5 verschillende woningtypen: 22 herenhuizen in 2 typen, 8 twee onder een kapwoningen in 2 typen en 2 vrijstaande villa’s. De plafondhoogte op de begane grond is 3 meter. Alle woningen zijn gelegen op een riante kavel en hebben en luxe uitstraling. De architect van ZVA heeft zich laten inspireren door de rijk gedetailleerde architectuur van de 19e eeuwse huizen langs de Haagse parkranden. Door het individuele maatwerk, de variatie in kleur en materiaal en de verschillende ornamenten krijgt elk huis karakter, een eigen gezicht en vooral een goede aansluiting bij de individuele woonwens van de kopers. De rijke detaillering en asymmetrie in combinatie met het vele hout en baksteen maakt de huizen tot een lust voor het oog.

De woningen van de 1e fase worden opgeleverd in april. De bouw van de 2e fase is recent gestart. Kijk voor meer informatie op www.vroondaalaanhetpark.nl.

Na het bezoek aan de verschillende woningen, vond in het nabijgelegen Partycentrum Madestein een bijeenkomst plaats. Daarin vertelde Jos van der Ham (Frisia Makelaars) iets over de woningmarkt in regio Den Haag en de ontwikkelingen in de markt in het algemeen. Arie Reedijk (BPD) lichtte de projectontwikkeling van het gebied Vroondaal toe, en zijn ervaring als opdrachtgever van de gebouwde woningen toe. Hij ervaart de samenwerking met Waal als zeer positief. Marleen Kouwenhoven en Jorinde Corbet (PersC) vertelden over de laatste trends in vastgoedmarketingcommunicatie en hun ervaring daarin.

De bijeenkomst werd afgesloten met een borrel en broodjes.

160329-Talent-Bijeenkomst-Vroondaal-3.JPG
160329-Talent-Bijeenkomst-Vroondaal-2.JPG
160329-Talent-Bijeenkomst-Vroondaal-1.JPG
160329-Talent-Bijeenkomst-Vroondaal-3.JPG
160329-Talent-Bijeenkomst-Vroondaal-2.JPG
160329-Talent-Bijeenkomst-Vroondaal-1.JPG