Sven-Pieter van der Giesen directeur Productie bij Waal        

22 december 2021

Per 1 december 2021 is Sven-Pieter van der Giesen benoemd tot directeur Productie bij Waal. Dit kwam niet onverwacht, sterker nog, er is naar toe gewerkt met de overige directieleden en het hele team. Sven-Pieter die alweer drie jaar de functie vervulde van adjunct-directeur Productie is hiermee eindverantwoordelijk geworden voor de totale productie van alle projecten die Waal realiseert.

Sven-Pieter: ”Meer verantwoordelijk kan ik me niet voelen, want deze eindverantwoordelijkheid heb ik altijd al zo ervaren. Ik koester ons team en wil niet anders dan tevreden collega’s en opdrachtgevers, met elkaar werkplezier ervaren, mooie projecten realiseren en natuurlijk onder aan de streep een mooi rendement behalen. We hebben in de afgelopen periode een hele mooie reeks projecten gerealiseerd, variërend van utilitaire woningbouw tot eengezinswoningen door heel Zuid-Holland, dat maakt mijn werk interessant. Streven naar optimale samenwerking met partners, minder faalkosten en industrieel bouwen met behulp van BIM en modulaire componenten. Ik kijk uit naar komend jaar waarin weer uitdagende projecten op stapel staan”.

Naast Sven-Pieter bestaat de directie uit Corné Bok, directeur ontwikkeling en Johan Krijgsman, algemeen directeur.

Corne richt zich zowel binnen Waal en met een zelfstandige entiteit, Maas Wijkontwikkeling, op projectontwikkeling, conceptontwikkeling en advieswerk voor onder andere woningcorporaties. Corne: “We zijn een slagvaardige onderneming, werken hard, hebben succes en zoeken met elkaar maximale waarde in vastgoedprojecten. Samenwerken met Sven-Pieter is voor mij realistisch blijven in bouwkosten en techniek. Met elkaar lol hebben om het voor elkaar te boksen en winning teams te vormen”.

Johan Krijgsman: “We zijn uitermate content met het directieteam wat dagelijks plezier geeft en ondernemerschap stimuleert. Ondanks de weerbarstige omstandigheden zitten we in een positieve flow waarbij wij opdrachtgevers verrassen door hen optimaal te bedienen en waarde toe te voegen zoals in kostenbeheersing, opbrengstmaximalisatie, engineering en het verbinden van alle partners in het proces. Met dit team staan we gesteld voor de nabije toekomst voor alle collega’s en opdrachtgevers”.