Start bouw Park Bolnes Ridderkerk

14 oktober 2015

Op vrijdag 9 oktober jl. werd de start van de bouw van 23 eengezinswoningen in Park Bolnes gevierd. Wethouder Volbregt Smit van de gemeente Ridderkerk was uitgenodigd om de starthandeling te verrichten. Hij sprak lovende woorden over de ontwikkeling van het gebied. Hij verheugt zich over het feit dat de ontwikkeling van de wijk is doorgegaan, ook in tijden dat het economisch minder ging. Er worden immers 23 prachtige woningen toegevoegd aan Ridderkerk. En het feit dat ze allemaal zijn verkocht, spreekt voor zich.

Met een luide knal werd het startsein voor de bouw gegeven, een aantal confettikanonnen ging af. Vervolgens waren de kopers aan de beurt: bij elke woning werden door hen ballonnen opgelaten. Ook werd een toast uitgebracht.

Aan de zuidzijde van de Nieuwe Maas in Ridderkerk, op korte afstand van Rotterdam, wordt Park Bolnes gerealiseerd. Het project ligt in de Ridderkerkse wijk Bolnes, een wijk die relatief vrij ligt, en omgeven is door veel groen en water. Zo liggen natuur- en recreatiegebied Het Donckse Bos en de Nieuwe Maas op loopafstand. Maar ook de stadse gemakken zijn vlakbij.

De woningen zijn energiezuinig, comfortabel en royaal. Begonnen wordt met de bouw van 13 woningen. Ze bestaan uit 3 woonlagen op eigen grond. De woningen zijn met zorg ontworpen en worden fraai afgewerkt met mooie materialen en architectonische details.

Alle huizen in Park Bolnes zijn omringd met het groen van bomen, planten en struiken. Ze liggen verspreid in clusters, bij een grote vijver. Door de halfronde vorm van de woonclusters is er gemakkelijk contact met de buren en de omgeving. Voor de auto is er altijd voldoende plek op één van de nabijgelegen parkeerplaatsen. Jong tot oud, gezinnen en alleenstaanden: iedereen zal zich er thuis voelen.

De woningen worden door Waal gerealiseerd in opdracht van PIE Projectontwikkeling B.V.

Kijk voor meer informatie op www.parkbolnes.nl.

151013-Bolnes-1e-paal-3.jpg
151013-Bolnes-1e-paal-2.jpg
151013-Bolnes-1e-paal-1.jpg
151013-Bolnes-1e-paal-3.jpg
151013-Bolnes-1e-paal-2.jpg
151013-Bolnes-1e-paal-1.jpg