Sophia Revalidatie opgeleverd

28 november 2013

Sophia Revalidatie is sinds maandag 25 november eigenaar van het nieuwe pand aan de Vrederustlaan. De overdracht werd ondertekend door Ebert van der Wal, de heer Berger (MAS Architectuur), de heer Wilms (Heijmans), de heer Willems (Sweegers en de Bruijn) en mevrouw Van der Meer (Sophia Revalidatie).

Ebert van der Wal noemde het gebouw een ‘schitterend pand’ en bedankte hiervoor ook architect Berger van MAS Architectuur. “Dit is een heel vernieuwend project. Ook wat betreft de sfeer, dat is absoluut geen ‘ziekenhuissfeer’.”

De heer Jans van PTG Advies: “We hebben dit ervaren als een leuk en goedlopend project. Er was sprake van betrokkenheid vanuit Sophia Revalidatie op een goede manier en met korte lijnen. Het is een onderscheidend gebouw geworden.”

“Het is een prachtig gebouw geworden met een bijzondere sfeer. We hebben gestreefd naar een gastvrij gebouw. Een ‘healing environment’ dat ook nog eens past in deze economische tijden”, aldus mevrouw Van der Meer, Raad van Bestuur Sophia Revalidatie.

Waal blijft nog even hard in het pand werken, want er zijn nog wat restpunten. Deze worden afgerond op 7 december aanstaande.

Foto: Janne van Gilst