Provada 2019 – fit for the future

17 mei 2019

Van 4 t/m 6 juni is Waal aanwezig op de Provada in de RAI. Op dezelfde plek als vorig jaar, in Hal 10. Graag ontmoeten wij u daar om bij te praten over verbinden, samenwerken, ontwikkelen, engineeren en bouwen! We laten u graag onze meest recente projecten en samenwerkingen zien.

Waal is een platformorganisatie als spil in het proces van de ontwikkeling, engineering en realisatie van woningen. Meer dus dan alleen producent van gebouwen. Wij zijn altijd onderweg en in beweging. We willen meer waarde toevoegen en verbeteren continu. Door duurzaam samen te werken, verspilling tegen te gaan en maatschappelijk verantwoord te ondernemen. Met meer klanttevredenheid als resultaat!

Voor projectontwikkelaars, beleggers, corporaties en gemeenten leggen wij de optimale verbinding met toekomstige bewoners. We werken graag samen en gebruiken innovatieve technieken, van concept tot en met realisatie. Wij leveren de bewoners geheel naar wens, snel en efficiënt, een duurzaam nieuw thuis.

Provada heeft voor de 15e editie gekozen voor het thema ‘Are we fit for the Future?’. Momenteel zitten we middenin een hoogconjunctuur en is er alom positiviteit in de markt. We weten dat er een aantal strategische vraagstukken zijn die de toekomst van onze sector drastisch zullen beïnvloeden. Anticiperen we in deze drukke tijd wel voldoende op trends, regelgeving en innovaties die er op ons af komen? Het realiseren van een toekomstbestendige stad en samenleving vraagt immers vandaag al om fundamentele keuzen.

Graag ontmoeten wij u op de Provada! U bent van harte welkom om bij te praten en zo onze relatie te onderhouden. Waal heeft een nieuw businessmodel aan haar palet toegevoegd: het ontwikkelen van wijken. Dit krijgt verder vorm als onderneming met nadruk op de maatschappelijke bijdrage en participatie, zoals herstructureringsopgaven waarin de componenten zorgconcepten, sociale woningbouw en duurzaamheid omarmd worden. Ons team dat hieraan invulling geeft, presenteert graag haar visie onder het eigen label ‘Maas wijkontwikkeling’!

Wilt u graag vooraf een persoonlijke afspraak vastleggen? Neem dan even contact op met Janneke Alblas via jal@waal.nl

Integraal verbinden. Slimmer bouwen. Beter wonen.

190520-Waal-en-Nieuws-Provada-1.jpg
190520-Waal-en-Nieuws-Provada-2.JPG
190520-Waal-en-Nieuws-Provada-3.jpg
190520-Waal-en-Nieuws-Provada-1.jpg
190520-Waal-en-Nieuws-Provada-2.JPG
190520-Waal-en-Nieuws-Provada-3.jpg