Museumbezoek verbindt

18 april 2018

Een prettige samenwerking met onze opdrachtgevers vinden wij belangrijk: ‘bouwen aan verbinden’. Daar wilden wij eens op een andere manier bij stilstaan, namelijk door elkaar cultureel te inspireren en zo op een andere manier beter te leren kennen.

Op 12 april organiseerden wij een bezoek aan Het Mauritshuis. De compacte, wereldberoemde collectie in het Hart van Den Haag toont het beste van de Nederlandse schilderkunst uit de Gouden Eeuw. De tijdelijke tentoonstelling ‘Jan Steen vertelt’ laat zien dat Steen een veelzijdig en ambitieus kunstenaar was met een scherp ook voor humoristische verhalen en anekdotes. Wie heeft er geen beeld bij ‘een huishouden van Jan Steen’?

Op 14 april organiseerden we een bezoek aan het Louwman museum. Dit herbergt ’s werelds oudste privécollectie automobielen, bijeengebracht door twee generaties van de familie Louwman. De passie die het museum uitstraalt, de gedrevenheid voor auto’s en ook de architectuur zijn opvallend.

Beide middagen werden afgesloten met een etentje. Onze relaties konden zich inschrijven voor één van beide events; net wat het meest zou interesseren en qua agenda het beste zou passen. Voor herhaling vatbaar!

180418-Museumbezoek-1.JPG
180418-Museumbezoek-2.JPG
180418-Museumbezoek-3.JPG
180418-Museumbezoek-1.JPG
180418-Museumbezoek-2.JPG
180418-Museumbezoek-3.JPG