Mooi bewijs van co-creatie aan de Oude Haagweg

26 juli 2017

De twee woongebouwen aan de Oude Haagweg zijn opgeleverd. Inclusief een mooie gezamenlijke stadstuin. Het project werd ontwikkeld en gerealiseerd door Waal in samenwerking met Van der Vorm Vastgoed Investering.

Waal en Van der Vorm streven naar het realiseren en ontwikkelen van woningen waarin bewoners de kans krijgen hun identiteit terug te zien. Dit project is dan ook gestart met een massastudie voor twee appartementengebouwen. De architectuur van de gebouwen en de indeling van de woningen en de verdeling van koop en/of huur was op dat moment nog blanco. Waal verzorgde de marketing en het klanttraject. Op verschillende momenten kon er meegedacht worden over het ontwerp door middel van workshops, een poll en social media: co-creatie dus! Verschillende geïnteresseerden van het eerste uur hebben uiteindelijk een appartement gekocht of gehuurd aan de Oude Haagweg. Een mooi bewijs van de kracht van co-creatie.

De co-creatie werd verder uitgebouwd tijdens de engineering en realisatie met het toepassen van slimme en efficiënte systemen en producten. Hiermee heeft Waal een snelle bouwtijd kunnen waarmaken met kwaliteit van een hoog niveau. In maart 2016 werd gestart met de bouw en de eerste bewoners betrokken begin juli 2017 hun appartement. Dat werd instapklaar opgeleverd, compleet afgewerkt met behang en laminaat en voorzien van een luxe keuken en badkamer.

Het project aan de Oude Haagweg 42-46 bestaat uit twee appartementengebouwen. Elk gebouw heeft 33 appartementen met een lift, ruime balkons, patio of een terras, ondergronds parkeren en bergingen. Er zijn woningen in diverse grootte en prijsklassen, met een oppervlakte vanaf 58 m2. Gebouw Haag, langs de Oude Haagweg, wordt volledig verhuurd. In Gebouw Goes, langs de Van der Goeslaan, zijn huur- en koopappartementen gerealiseerd. De huurappartementen zijn verhuisklaar opgeleverd met keuken, badkamer, behang en laminaat. In de koopappartementen is een keuken, badkamer en tegelwerk opgenomen en waren behang en laminaat een optie.

De stadstuin rondom de 2 woongebouwen is groen en kleurrijk ingevuld, dit geeft de bewoners een natuurlijk gevoel. Het binnenterrein is voorzien van zitgedeelte voor gemeenschappelijk gebruik. De 2 hoofdentrees zijn sfeervol ingericht en geven een warm welkom en thuisgevoel.

Van der Vorm geeft aan met Waal een bouwpartner te hebben ervaren, die gedurende het hele project van marketing tot en met de zorg na oplevering een kwalitatief goed product nastreeft met een ‘geen gezeur garantie’.

170721-Oude-Haagweg-opgeleverd-1.jpg
170721-Oude-Haagweg-opgeleverd-3.JPG
170721-Oude-Haagweg-opgeleverd-2.jpg
170721-Oude-Haagweg-opgeleverd-1.jpg
170721-Oude-Haagweg-opgeleverd-3.JPG
170721-Oude-Haagweg-opgeleverd-2.jpg