Meedenken over nieuwe appartementen Green Lab

21 maart 2018

In opdracht van Van der Vorm Vastgoed verzorgt Waal de branding, marketing, verkoop, ontwikkeling en realisatie van het project Green Lab aan de Oude Haagweg 50 in Den Haag. In Green Lab komen circa 62 koopappartementen en studio’s. Op dinsdag 13 maart jl. vond de eerst woonworkshop met geïnteresseerden plaats.

Samen met de toekomstige gebruikers werden de behoeften en wensen in kaart gebracht. De deelnemers waren enthousiast en het merendeel schreef zich na afloop van de workshop direct in voor het project. Zij krijgen bij definitieve start verkoop voorrang bij de toewijzing van de appartementen. De vraag naar nieuwbouwappartementen in Loosduinen is hoog. Het aantal geïnteresseerden in het project is dan ook groot en blijft groeien.

Uit de woonworkshop kwam naar voren dat de woonkamer in de appartementen wordt gekenmerkt als meest favoriete ruimte. De gewenste keukenopstelling is heel persoonlijk, maar de wens is wel om deze in de VON-prijs op te nemen. Vrijwel iedereen vindt het fijn als het appartement wordt opgeleverd inclusief wand- en vloerafwerking en zou kiezen voor een laminaat of pvc-vloer. De behoefte aan een parkeerplaats is groot en een aantal oplaadpunten is gewenst. Men denkt meer gebruik te maken van een eigen balkon boven een gezamenlijke binnentuin of moestuin. Duurzaamheid wordt standaard geacht in een nieuwbouwwoning. Een enkeling is bereid hierin te investeren. De interesse in een Smart Home systeem is minimaal.

De volgende stap in dit co-creatieproces is het verder uitwerken van het ontwerp van het gebouw en de appartementen. Daarna gaat het project in verkoop.

Kijk op Instagram of Facebook of op de website voor actuele informatie over het project.

180314-Woonworkshop-GreenLab-3.jpg
180314-Woonworkshop-GreenLab-2.JPG
180314-Woonworkshop-GreenLab-1.JPG
180314-Woonworkshop-GreenLab-3.jpg
180314-Woonworkshop-GreenLab-2.JPG
180314-Woonworkshop-GreenLab-1.JPG