Medewerkers Waal geïnspireerd door Lely

23 juni 2014

Op dinsdag 18 juni jl. brachten 40 medewerkers van Waal een bezoek aan Lely in Maassluis. De medewerkers van Waal laten zich eens per kwartaal in een vrijblijvende ‘inspiratiesessie’ inspireren door innovatieve bedrijven uit diverse sectoren. Deze bijeenkomst stond in het teken van innovatie en duurzaamheid bij Lely.

Lely, opgericht in 1948, is een innovatief bedrijf dat zich richt zich op een duurzame, winstgevende en aangename toekomst in de agrarische sector. Het is het enige bedrijf wereldwijd dat een compleet assortiment producten en diensten aan deze sector levert, van ruwvoederwinning tot geautomatiseerde voersystemen, stalreinigers en melkrobots. Lely werkt bovendien aan concepten die energieneutraal werken in de melkveesector mogelijk maken. De opgebouwde kennis in de agrarische keten is ongeëvenaard. De Lely Groep is actief in meer dan zestig landen en biedt werk aan meer dan 2.000 mensen.

Ferdi Buijsrogge (Directeur gebiedsontwikkeling Wilgenrijk) ontving het gezelschap in het nieuwe bedrijfspand dat met het certificaat BREEAM Outstanding is bekroond. Hij gaf een toelichting op de visie en missie van Lely. Daarnaast ging hij in op de plannen die er zijn met de groene velden naast het bedrijfspand.

Na de presentatie volgde een rondleiding door het nieuwe kantoor en de productiehallen. Het kantoorgebouw in Maassluis is transparant en flexibel ingericht, zodat de medewerkers innovatief en creatief kunnen samenwerken. Overal wordt de lean werkwijze en ‘clean desk policy’ toegepast en dat was duidelijk zichtbaar. Kortom: het was een leerzame en inspirerende sessie!

140619-Inspiratiesessie-Lely-3.JPG
140619-Inspiratiesessie-Lely-1.JPG
140619-Inspiratiesessie-Lely-2.JPG
140619-Inspiratiesessie-Lely-3.JPG
140619-Inspiratiesessie-Lely-1.JPG
140619-Inspiratiesessie-Lely-2.JPG