Keurmerk ‘Klantgericht Bouwen’ 2013

21 januari 2013

Waal heeft bewezen uitstekend te presteren als het gaat om de kwaliteit van de opgeleverde woningen en dienstverlening. Er is voldaan aan de door Klantgericht Bouwen gestelde normen, zoals beschreven in het Reglement Keurmerk.

Dat staat op het certificaat dat Waal heeft ontvangen. Het keurmerk is bedoeld voor SKB-bedrijven om naar de buitenwereld te laten zien hoe zij presteren. Met het verkrijgen hiervan heeft Waal ook dit jaar bewezen de kwaliteit van de woningen en de dienstverlening aan haar kopers goed op orde te hebben.

Het Keurmerk Klantgericht Bouwen wordt verstrekt door de in 2003 opgerichte Stichting Klantgericht Bouwen, een gezamenlijk initiatief van Vereniging Eigen Huis en Bouwend Nederland. Dit jaar werd het keurmerk voor de laatste keer uitgereikt. Door de introductie van Bouwprestaties.nl kan de buitenwereld nu zien hoe bouwbedrijven presteren in de ogen van consumenten/kopers. Als gevolg hiervan is de doelstelling/opzet van het huidige keurmerk achterhaald. Het cijfer op Bouwprestaties.nl is in feite het nieuwe ‘keurmerk’.

Klantgericht-Bouwen-2013-foto.jpg
Klantgericht-Bouwen-2013-logo.JPG
Klantgericht-Bouwen-2013-foto.jpg
Klantgericht-Bouwen-2013-logo.JPG