John de Geus in directie Waal

30 augustus 2016

Waal wil klanten nog beter bedienen en breidt haar directie uit.

De woningmarkt, waar Waal zich primair op richt, zit behoorlijk in de lift. De verkopen van nieuwbouw koopwoningen nemen aanzienlijk toe. Ook de markt voor de vrije sector huurwoningen trekt sterk aan en in de sociale huur komt gelukkig weer beweging. Om nog meer focus aan te brengen in het bedienen van opdrachtgevers, is per 1 september 2016 John de Geus (43 jaar) benoemd tot adjunct-directeur van Waal. Na een carrière van ruim 15 jaar in de projectontwikkeling is hij nu bijna 5 jaar werkzaam bij het bedrijf, in de rol van teamleider.

Ontzorgen
Waal opereert in zelfstandige teams die zich elk richten op een specifieke product-marktcombinatie. Voor het merendeel van de projecten wordt naast de realisatie ook de engineering en uitwerking van voorlopig ontwerp tot productietekeningen en -documentatie bij Waal ondergebracht. Voor alle productgroepen: van eengezinswoningen met of zonder kap tot architectonische hoogbouw. En voor verschillende opdrachtgevers, zoals professionele ontwikkelaars, woningcorporatie en beleggers.

Afzet maximaliseren
John de Geus: “Wij zijn ervan overtuigd dat het ook na een slechte periode in de markt heel belangrijk is om richting onze opdrachtgevers maximaal bij te dragen in het verkopen en verhuren van woningen. Waal heeft een goede reputatie op dat gebied. Wij produceren met de nieuwste technieken, snel, betaalbaar en met een hoge kwaliteit.”

Aangezien de markt vraagt om te helpen bij maximalisatie van afzet, ziet Waal veel mogelijkheden om haar diensten uit te breiden. Door eerder in te stappen in het proces met ontwikkelaars en investeerders, kan worden samengewerkt om het maximale in posities en ontwerpen te realiseren. Het gehele palet van zaken die spelen naast het daadwerkelijk overnemen van engineering en realisatie geeft Waal ondernemerskansen. Denk aan woonconsultancy, service na oplevering, relatiebeheer, conceptontwikkeling en klanttevredenheid. Waal bundelt deze activiteiten in ‘Klant en Concept’, de unit waarop John de Geus zich volledig gaat richten. Hierdoor kunnen de teams nog beter inspringen op vragen van klanten.

Continuïteit
John de Geus zal samen met Johan Krijgsman als directie de eindverantwoording dragen voor de continuïteit van Waal en de klanttevredenheid. Graag willen zij met alle medewerkers en ketenpartners van Waal de verwachtingen overtreffen door beter dan gemiddeld samen te werken en vorm te geven aan een platformorganisatie zoals deze naar de eisen van de hedendaagse techniek kan functioneren.

Bouwen door verbinden
Johan Krijgsman:”Onze missie ‘bouwen door verbinden’ verwachten wij nog beter in te gaan vullen. Het begint met de verbinding met u. Daarom zien wij uit naar verdere verdieping van onze bestaande contacten en naar nieuwe contacten. Als er vragen zijn over wat bovengenoemde voor u kan betekenen of als u graag een project op een andere manier dan traditioneel wilt insteken, gaan wij daarover graag in gesprek. Wij zien uit naar nieuwe projecten en samenwerkingen!”

160830-JGE-in-directie-Waal-4.jpg
160830-JGE-in-directie-Waal-2.jpg
160830-JGE-in-directie-Waal-3.jpg
160830-JGE-in-directie-Waal-1.jpg
160830-JGE-in-directie-Waal-4.jpg
160830-JGE-in-directie-Waal-2.jpg
160830-JGE-in-directie-Waal-3.jpg
160830-JGE-in-directie-Waal-1.jpg