Interieurbouwer luxe jachten inspireert medewerkers Waal

29 januari 2014

Met de insteek ‘Wat kunnen wij leren van anderen?’ organiseert Waal jaarlijks vier inspiratiesessies waarin medewerkers zich vrijblijvend kunnen laten inspireren door koplopers op verschillende gebieden en uit verschillende sectoren.

De bedrijven laten Waal zien hoe en waardoor zij succesvol zijn geworden. Om zo samen buiten de gebaande paden te kijken en te leren. De eerste sessie vond plaats op 28 januari jl. en stond in het teken van ‘Lean’.

Waal was te gast bij De Klerk Binnenbouw in Moordrecht, een interieurbouwer voor luxe jachten. Op de locatie in Moordrecht wordt het inbouwpakket van de jachten geproduceerd, wat vervolgens op een scheepswerf elders ingebouwd wordt. De Klerk heeft de Lean-principes ver doorgevoerd in het totale proces; van ontwerp tot en met assemblage.

Ter plekke werd toegelicht hoe zij voor een maatwerkschip op efficiënte wijze een prachtig interieur maken. De inspiratiesessie werd gestart met een presentatie en tijdens een rondleiding door het kantoor en de fabriek kon de werkwijze in de praktijk bekeken worden. Het was een inspirerende middag voor alle aanwezigen!

De-Klerk-Binnenbouw-1.jpg
De-Klerk-Binnenbouw-3.jpg
De-Klerk-Binnenbouw-2.jpg
De-Klerk-Binnenbouw-1.jpg
De-Klerk-Binnenbouw-3.jpg
De-Klerk-Binnenbouw-2.jpg