Historische lezing op informatiedag Villa Hoogenburgh

10 juni 2014

Op vrijdag 13 juni presenteert Villa Hoogenburgh zich in een tent op het bouwterrein aan de Veilingkade, in het centrum van ‘s-Gravenzande. Vanaf 10.00 uur in de ochtend zijn geïnteresseerden welkom voor een kop koffie en informatie over dit bijzondere appartementencomplex dat door Waal gebouwd zal worden.

Om 11.00 uur en om 15.00 uur geeft de heer Jan Buskus van het Historisch Archief Westland een lezing over de historie van de locatie waarop Villa Hoogenburgh wordt gebouwd en over het rijke verleden van het oude centrum van ‘s-Gravenzande. Ook Pallia Zorgbureau en de Gemeente Westland zijn aanwezig op deze informatiedag. Zij hebben nauw samengewerkt met de projectontwikkelaar om het concept van deze optimaal levensloopgeschikte woningen in ‘s-Gravenzande te ontwikkelen. Beide partijen verstrekken informatie over de zorg vanaf 1 januari 2015. Om 17.00 uur wordt de informatiedag afgesloten.

Het levensloopbestendige appartementencomplex wordt zodanig gebouwd dat bewoners en gasten met hulpmiddelen geen hinder ondervinden van te smalle deuren, onneembare drempels en andere obstakels. En zo worden er meer slimmigheden in de bouw verwerkt die niet opvallen, maar wel van wezenlijk belang zijn voor de toekomst van de bewoners. Alle appartementen en penthuizen zijn vrij indeelbaar. Bewoners kunnen zelf bepalen hoe hun appartement eruit gaat zien. De bewoners van het complex hebben altijd de beschikking over professionele en betaalbare zorg, mochten ze daar behoefte aan hebben

Na de zomer wordt aangevangen met de bouw van de 21 levensloopgeschikte appartementen in het gezellige centrum van ‘s-Gravenzande, met een vanaf prijs van € 178.700 v.o.n. met gebruik van erfpachtoptie. De oplevering van de woningen zal plaatsvinden in 2015.

Kijk voor meer informatie op www.villahoogenburgh.nl of bel Helm & Heus makelaars: 0174 419 000.

voorzijde.jpg
binnenzijde.jpg
voorzijde.jpg
binnenzijde.jpg